неділю, січня 25

Гра "Злодюжка Кіт"

Для перевірки своїх знань з теми "Площі фігур" створено гру "Злодюжка кіт".

Короткий опис гри:
Гравець допомагає Коту втекти від Кухаря, стрибаючи по дахах (вправах). Гра складається із трьох погонь. На початку кожної погоні (рівня) Кіт краде їжу зі столу, після чого він починає втікати, стрибаючи з одного даху на інший, і, врешті-решт, якщо він не буде спійманий Кухарем, який переслідує його, Кіт візьме Повітряну кулю і полетить. Щоб допомогти Коту стрибнути з одного даху на інший, гравець повинен прочитати питання написане на даху, а потім вибрати відповідь із запропонованих нижче (або ввести текст відповіді з клавіатури). Кіт стрибає, якщо відповідь буде правильною. В іншому випадку, Кіт заморожується протягом декількох секунд. У цей час, Кухар безперервно рухається, і якщо він зловить Кота гра закінчиться. Для того, щоб Кіт взяв Повітряну кулю, він повинен закінчити гонку з позитивною кількістю правильних відповідей. Як варіант, гравець може вибрати місто, де відбувається дія гри.

Гру поділено на рівні:
Рівень 1: Дайте відповіді «так» або «ні» на запропоновані запитання і перевірте знання формул для обчислення площ фігур.
Рівень 2: Виберіть одну із  запропонованих відповідей до поставленого запитання, вибравши правильну формулу для обчислення площі фігури.
Рівень 3: Виберіть одну із  запропонованих відповідей до поставленого запитання, вибравши правильну формулювання правила для обчислення площі фігури.

У гру "Злодюжка кіт" можна пограти ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар